Till en kommentar :)

Det var en som undrade om vi skulle ha kvar bloggen så man kunde kolla på bilderna, vi ska ha kvar bloggen :)

Nu slutar båda!

Att blogga här! Inez fortsätter blogga själv på http://showjumpstyle.blogg.se och Emilia slutar!

Tack för denhär tiden :D

Fjortonde bemärkelsedagen :D

Jag fyller 14 idag, och det firas hos farmor och farfar i deras sommarstuga. Vi lyckades glömma tårtan så farmor håller på med en ny xD Den andra får ätas ikväll. Fick jättefina presenter! Tog självklart kort på dom så ni kan se :)

Racesafeväst

Kingsland tröja(baksidan)

Limegrönt Scapaschabrak(Ska dock byta till en annan färg/sak för det såg gult ut och alldeles för ljust till mina limegröna saker x)

Kingsland strumpor

Ryktsten, USB-minne och hovfett

Sist och faktiskt minst, en ROSA datamus! :D


Vart och sprungit!

Nu har jag varit och sprungit 2.1km på 11.27 minuter :) riktigt stolt över mig själv, särskilt eftersom jag slog min broder med 43 sek. Shingeling från Inez med den superintressanta informationen. :)

Små ben?

Dom flesta är nog lite småkära i JW ridbyxorna. Dom är sjukt snygga och enkla, kostar inte en förmögenhet heller. Tyvärr verkar dom inte finnas i mindre storlekar än 34 i dom, vilket är alldeles för stort för mig!

Men nu finns det nu i barnstorlekar! 150-170 eller något tror jag. Loggan är kortare och inte liiiika snygg, och benen längst ner är som vanliga byxor, dvs ingen kardborre som man knäpper.


Foten/byxbenet

Dessutom är barnbyxorna en budget
Vuxen: 789:-
Barn: 590:-

Finns i röd/vit och blå/röd :) Finns här


Inez önskelista 2011

Fick inte plats med allt så jag fick göra en till! xD Jag kommer knappt få något av dethär, men jag hoppas att jag får något :)



H Ä S T S O M M A R !

Sjukt bra gjord video! Hästsommar är bäst! Det var JossanAmigo som gjorde videon. Bloggen är väldigt rolig att läsa, det är fina bilder och ibland videosar. Humor och annat :)

helt underbar video!

RSS 2.0